De meeste mensen gebruiken Instagram voor het delen van vakantie kiekjes of de zoveelste foto met je besties. Nu komen al die foto’s van avocado toast onderhand ook wel een keertje onze strot uit dus zijn we voor jullie op zoek gegaan naar wat meer ~uitdagende~ pagina’s op Instagram om te volgen. Zo geef jij je feed net wat meer spice. Let wel op: kijk even uit met het openen van je Instagramfeed wanneer je naast je baas (of erger: schoonmoeder) zit. Thank us later!

1. Alphachanneling

Dit is toch wel onze nummer 1 favoriete pagina om te volgen. Alphachanneling laat je kennis maken met de wereld van utopische erotiek. Op Instagram posten ze niet alleen de meest prachtige en kleurrijke kunstwerken – ze hebben ook hun eigen lijn aan producten! Zo kun je in de webshop bijvoorbeeld een erotisch kleurboek kopen en prints waarmee je je huis kunt ‘opfleuren’.

2. Dirtyminds

Dit account zit verborgen achter een slotje maar gelukkig hebben wij de inside juice hier voor jullie. Op de pagina van Dirtyminds kom je vooral meme’s en quotes tegen als: ‘Fav position and why’. Vergeet niet de popcorn erbij te pakken wanneer je de comment section gaat lezen.

3. Horny Astrology

Deze pagina is vooral smullen voor degene die into astrology zijn. Je vindt hier vooral sexy en grappige memes waar een astrologie sausje overheen zit. Na het checken van de pagina hebben we gelijk een nieuw item op onze bucket list: s*x hebben met alle 12 de sterrenbeelden – only for research purposes.

4. Joyce Artworks

Joyce Lee is als je het ons vraagt een waar kunstenares. Ze komt uit Seoul Korea en werkt voornamelijk met waterverf en potloden. In haar werk verkent ze de aspecten van liefde en seksualiteit door de symboliek van het menselijk lichaam. En haar talent is niet onopgemerkt gebleven: met haar artwork heeft ze zelfs de Playboy gehaald.

Art Fucks Me

Dit is de eerste pagina die zich volledig op fotografie focust. Op de pagina wordt vooral veel werk geplaatst van opkomende artiesten, wat wij alleen maar heel fijn vinden! We krijgen het stiekem wel een beetje warm wanneer we door de fotocollectie scrollen. Pfoehhh…

Lees ook: Picture perfect! Dit zijn de populairste Instagram trends van 2021