Van aardetinten tot een Mediterraanse look en feel; heb jij even geen inspiratie voor je woning maar wil je toch echt iets veranderen in huis? Om je te helpen hebben wij de 5 interieurtrends van 2019 voor je op een rijtje gezet.

1. Ga voor aardetinten

Afgelopen jaar was donkergroen immens populair maar dit jaar gaat we toch echt voor ‘spiced honey’, een moderne, elegante honingwarme kleur met een ondertoon van amber die enorm rustgevend is.

2. Een natuurlijke kleurenpallet

Geen wit, maar wel zo licht mogelijk in combinatie met natuurlijke texturen. Een tikkeltje Scandinavisch met industriële accenten en strakke lijnen.

3. Een Mediterraanse look and feel

Denk hierbij aan warme tinten en het gebruik van riet en hout. Zorg ervoor dat je het gevoel hebt dat je een weekendje weg bent, maar dat alles lekker in jouw eigen woning.

4. Gebruik ronde vormen

Dit kunnen ronde stoelen zijn, spiegels, tafels, kussens of zelfs lampen van bijvoorbeeld Directlampen. En perfect rond hoeft ook absoluut niet. Neem bijvoorbeeld de spiegels in de foto hieronder, ze zorgen voor een speelse look in je interieur.

5. Een botanische uitstraling

Je hoeft niet je huis vol te stouwen met planten, met alleen al een paar zorg je voor een botanische look. Denk hierbij aan kamerplanten zoals een Bananenplant of een rubberboom.

Zoek je ook nog wat inspiratie voor je keuken? Wellicht is de ‘all black’ keukentrend wel iets voor jou. Shop jouw interieur extra voordelig met de Made kortingscode.