Je gaat samenwonen met de liefde van je leven. Ontzettend leuk natuurlijk en jullie hebben hier waarschijnlijk al een tijdje naartoe gewerkt. In het begin lijkt alles rozengeur en maneschijn, maar al snel merk je toch dat samenwonen ook zo zijn nadelen heeft. Komen deze bij jou bekend voor?

Schermafbeelding 2018-11-22 om 10.33.42

Toegeven aan actiefilms en/of game-avonden

Wanneer je samenwoonde met je vriendinnen stonden er dikwijls van die échte heerlijke chick flicks op, waarbij jullie de hele avond mee konden doorbrengen. Maar zodra je gaat samenwonen met je vriend moet je plaats gaan maken voor actiefilms of sciencefiction films van een ander formaat. Om nog maar te zwijgen over de vele gameavonden die in het verschiet zullen liggen. Je vriend zal no way een romantische comedy met je meekijken.. Aan jou de kunst om hem over te halen!

Irritaties om de afwas

Jawel, dit is er eentje die ook zeker terugkomt. Als je je al irriteerde aan je voorgaande huisgenoten met hun rommel zul je nu helemaal gek worden. Wanneer je geen vaatwasser hebt stapelt de afwas zich al snel op in de keuken en dan komt er een punt waar de irritaties komen. Zoals ‘Ik doe het morgen wel’ of ‘Ik ben het vergeten’. En natuurlijk de eeuwige discussie die je liever wilt vermijden over het feit wie er aan de beurt is. Hebben jullie wel een vaatwasser? Denk dan niet dat de irritaties zijn verholpen. Een vaatwasser moet je namelijk in- en uitruimen wat voor de nodige spanning kan zorgen

Een bezoekje aan de wc brengen

Als je moet dan moet je en dat geldt ook voor je lief. Wie nog gelooft in het feit dat vrouwen alleen plassen of altijd bloemetjes achterlaten in het toilet, die heeft het natuurlijk mis. Naar de wc gaan is menselijk en dus zal het echt wel eens voorkomen dat je de ander hoort. Wellicht is het de eerste paar keer wat beschamend of ongemakkelijk, maar naarmate de tijd vordert wordt ook dit normaal.

Opruimen? Ho maar!

Hij ruimt nooit op. Hij komt binnen en laat alles achter zijn kont slingeren. De schoenen halverwege de gang, zijn jas op de grond in de hoek, zijn tas midden in de woonkamer. ARGH! En hoe vaak je er ook iets van probeert te zeggen, hij verandert niet. Gebruikt hij een koffiekopje, laat hij dat koffiekopje gewoon op tafel staan, is hij op zoek naar iets maar kan hij het niet vinden, alles dat er op zijn pad komt wordt overhoop gehaald (en niet opgeruimd).

Lang elkaar heen

Jullie wonen nu dan misschien samen en jullie slapen in hetzelfde bed, maar toch zien jullie elkaar niet meer ‘echt’. Vroeger hadden jullie date-nights, dan deden jullie leuke dingen samen, nu leef je misschien een beetje langs elkaar heen. Hij plant zijn guys night out op vrijdag, terwijl jij je girls night op zaterdag gepland had… Weer een weekend waarin jullie elkaar nauwelijks zien of spreken.

Lees ook: 7 tekenen dat je klaar bent om samen te gaan wonen