LazyTown, wie is er niet mee groot geworden? Stiekem waren we allemaal jaloers op het haar van het meisje met de roze pruik; Stephanie. Maar wat is haar echte haarkleur eigenlijk?

echte haarkleur van het meisje uit LazyTown
LazyTown de serie

De serie LazyTown

Stiekem was LazyTown best een beetje creepy. De serie was een mix van ‘echte’ mensen en digitale animatie; een bijzondere mix dus. De serie ging over het dorpje LazyTown, wat geen luie stad meer was na de komst van de helden Sportacus en zijn rozeharige vriendin Stephanie. Het meisje met het roze haar is één van de weinig echte mensen die de serie kent, voor de rest moesten we het voor een groot deel doen met poppen. Maar wie was het meisje met de roze pruik eigenlijk?

Stephanie uit LazyTown gespeeld door twee vrouwen

Wist je dat de rol van Stephanie vertolkt werd door twee verschillende actrices? In totaal heeft de serie 4 seizoenen, waarvan 2 gespeeld door Julianna Rose Mauriello en 2 door Chloe Lang.

Julianna Rose Mauriello als Stephanie

De inmiddels 30-jarige Julianna Rose Mauriello verhuisde naar IJsland voor haar rol als Stephanie. Daarna heeft ze al snel afscheid genomen van de spotlights en is ze nergens meer te bekennen. Julianna werd van de meest *wilde* zaken verdacht, maar hier bleek niks van waar te zijn. Ze wilde simpelweg genieten van haar privacy. Enne, zoals je ziet gingen er prachtige bruine lokken onder de roze pruik verschuild.

Chloe Lang als Stephanie

In seizoen 3 en 4 werd de rol van Stephanie vertolkt door Chloe Lang. De blondine is nu 20 jaar en, in tegenstelling tot Julianna, zeer actief op de socials. Naast acteren houdt Chloe ook van dansen en zingen. Chloe ging naar een kunstschool waar ze leerde tekenen, schilderen, filmen en fotograferen. Een bezig bijtje dus!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door CHLOE LANG (@chloe5lang)

Lees ook: Donna uit Temptation Island niet te herkennen na kappersbezoek