De herfst is weer begonnen, we moeten er allemaal weer een beetje aan wennen, jouw interieur ook! Maar met deze inspo is dat zo gepiept. Dus hups, weg met die zomerse items als je die nog in jouw interieur hebt en maak plaats voor kaarsen en zachte kleedjes. Happy Autumn!

Foto: @ellenveltman
Foto: @ellenveltman

Cozy plaids en kussens

Yes! Het is weer tijd voor die heerlijke avondjes op de bank hangen met een kopje thee en lekkere snacks. Onder een heerlijk zacht dekentje met het ontspannende geluid van de regendruppels die tegen je raam kletteren…..Knusser wordt het niet hoor! Kies een mooi plaid waar jij het liefst elke winteravond onder kruipt! Je bank kleed je natuurlijk aan met mooie kussens in herfstige stijl.

Kaarsjes aan

Hoe kun je het huis gezelliger maken dan met kaarsjes? Naast dat het er super cozy uitziet, heb je tegenwoordig ook mega veel lekkere geurkaarsen die heel wat branduren meegaan, dubbel plezier! Onze favorieten? Diptique geurkaarsen die je koopt bij Skins Cosmetics.

Naturel

Natuurlijke elementen zijn helemaal on trend deze herfst. Denk hierbij aan bruine/beige kleuren en houten accessoires of bijvoorbeeld een wollen vloerkleed. Daarnaast blijft de oude en vertrouwde bananenplant ook een hit! Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten? No worries! Je kunt de botanische vibe ook op een andere manieren in huis halen, bijvoorbeeld met een print aan de muur. Check het hieronder.

Lees ook: Graag je interieur vernieuwen? Dit zijn veel gemaakte fouten