De herfst is weer begonnen, we moeten er allemaal weer een beetje aan wennen, jouw interieur ook! Maar met deze inspo is dat zo gepiept. Dus hups, weg met die zomerse items en maak plaats voor kaarsen en zachte kleedjes. Happy Autumn!

Herfstitems interieur FEM FEM

Cozy plaids

Yes! Het is weer tijd voor die heerlijke avondjes op de bank hangen met een kopje thee en lekkere snacks. Onder een heerlijk zacht dekentje met het ontspannende geluid van de regendruppels die tegen je raam kletteren…..Knusser wordt het niet hoor! Shop hieronder onze favo’s.

Kaarsjes aan

Hoe kun je het huis gezelliger maken dan met kaarsjes? Naast dat het er super cozy uitziet, heb je tegenwoordig ook mega veel lekkere geur kaarsen, dubbel plezier!

Natural

Natuurlijke elementen is helemaal on trend deze herfst. Denk hierbij aan bruine/beige kleuren en houten accessoires of bijvoorbeeld een wollen vloerkleed. Daarnaast blijft de oude en vertrouwde bananenplant off course ook een hit! Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten? No worries! Je kunt de botanische vibeĀ ook op een andere manieren in huis halen, bijvoorbeeld met een print aan de muur. Check het hieronder.

Lees ook: Graag je interieur vernieuwen? Dit zijn veel gemaakte fouten