Het lijkt erop dat Jade Anna en Kenneth Taylor Insta-official zijn, aangezien de influencer een zoetsappig kiekje met haar nieuwe lover deelt. Er hangt liefde in de lucht!

jade anna kenneth taylor instagram
Bron: @jadeanna

Jade Anna en Kenneth Taylor

De geruchtenmolen rondom Jade Anna en Kenneth Taylor draait al wekenlang overuren. Zo werd Jade gespot in het voetbalstadion van AJAX, wat de club is waar Kenneth voor speelt. Sinds de relatie met Gio finito is, ligt het liefdesleven van Jade Anna onder een vergrootglas. Alle mogelijke nieuwe lovers van Jade passeren de revue op juicekanalen. Een aantal keren werd er verkeerd geraden, maar de laatste berichten geven aan dat Jade haar nieuwe liefde heeft gevonden.

Het lijkt te gaan om AJAX-speler Kenneth Taylor. Onlangs dook ze op bij een wedstrijd van de Amsterdamse club, waarna volgers van de influencer benieuwd waren of ze een kijkje nam vanwege een specifieke speler. De geruchtenmachine draaide op volle toeren en alles wijst erop dat Jade Anna niet slechts een toeschouwer aan de zijlijn was, maar de grootste supporter van Kenneth.

Instagram official

Nadat Jade met Kenneth op het vliegveld werd gespot én er onder haar kerstboom cadeautjes met de letter ‘K’ te zien waren, was het wel duidelijk. Toch besloot Jade haar liefdesleven anoniem te houden, iets wat we wel begrijpen na haar breuk met Gio.

Ondanks dat de influencer haar liefdesleven onder de radar houdt, pronkt er sinds gisteravond tóch een verliefd kiekje met niemand minder dan Kenneth op. In een fotodumpje met de tekst: “More of this”, deelt Jade een aantal highlights uit haar leven. Enne, daar hoort Kenneth natuurlijk ook tussen.

Wil je het kiekje bewonderen, dan moet je een paar foto’s verder klikken.

In de comments wordt er volop gespeculeerd of het inderdaad om Kenneth gaat. “Is dat Kenneth op de 3de foto?”, schrijft een oplettende volger. Het duurt vervolgens niet lang tot anderen dit bevestigen, waarbij er zelfs een nieuw woordgrapje in het leven wordt geroepen. “Ja, ik herkenneth”, schrijven volgers in de comments.

Een andere volger complimenteert Jade over haar nieuwe aanpak in de liefde. “Privé, maar geen geheim. Slay girl.”