You either hate or love her. Wij doen dat laatste! Niemand minder dan de 31-jarige Jaimie Vaes was deze week te gast in de YouTube-serie ‘Open Kaart’ van Robbert Rodenburg (23). Met de eerste vraag wordt meteen de toon gezet: Robbert wil namelijk weten hoe vurig haar relatie met Lil’ Kleine is. En die is, volgens Jaimie zelf, héél vurig.

Vurige relatie

Jaimie vertelt in de serie dat zij en Jorik allebei twee vurige persoonlijkheden hebben. Dat kan echt heel erg botsen in zowel hoogtepunten als dieptepunten. “We zijn best wel vurig. Ondanks dat ik wel een heel ander karakter heb, kan ik ook best wel – heftig is het verkeerde woord, maar wel de strijd opzoeken. En hij ook. Wij kunnen best wel explosief zijn met zijn tweeën. Dat betekent dat de hoogtepunten heel explosief zijn, maar de dieptepunten ook. Nu we ouders zijn geworden is dat wat minder, maar we zijn wel aan elkaar gewaagd.”

Een tijdje geleden verwijderde het stel alle gezamenlijke foto’s op Instagram en werd er gespeculeerd over een mogelijk eind van de relatie. Dit bleek niet zo te zijn en de twee zijn verliefder dan ooit. Die geplande bruiloft komt er gewoon aan als het aan de tortelduifjes ligt.

Moeite met kritiek

Jaimie is dan ook niet verlegen over haar seksleven. Deze geeft ze namelijk een dikke 8. Toch spelen er ook nog dingen in haar leven waar ze wel moeite mee heeft. De brunette vindt het nog steeds moeilijk om soms met alle haat, nijd, jaloezie en mening van anderen om te gaan. “We waren altijd veel weg, naar feestjes met veel afleiding en prikkels. En dat neem je toch mee, alles van buitenaf. Iedereen had een mening en bemoeide zich ermee.” Volgens Jaimie heeft dat alles hen alleen maar sterker gemaakt als koppel. “Ik werd er ook niet altijd leuker op thuis, hij kon er natuurlijk ook niets aan doen en gaf als tip: geef het geen aandacht en kijk er niet naar, want wat doe je jezelf aan? Maar toen ging ik echt, als ik iets deelde, meteen kijken wat mensen over mij zeiden. Dat doe ik allang niet meer.”

Het interview kun je hieronder terug kijken!

Lees ook: Maak kennis met Annekee, de bloedmooie vriendin van Matthijs de Ligt