Gister was Jaimie Vaes te gast bij Khalid & Sophie waar ze voor het eerst sprak over haar ongezonde relatie met rapper Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is. Tijdens het programma werd er ingegaan op de camerabeelden die gelekt waren afgelopen februari, en doet Jaimie een verontrustende onthulling over de video die ze opnam samen met haar ex-partner na het Ibiza incident.

Jaimie Vaes
Instagram @jaimievaes

Jaimie Vaes doet onthulling

Herinneren jullie het incident op Ibiza nog met Lil Kleine en Jaimie? Jaimie zou gewond en bebloed zijn en met gescheurde kleding naar de lobby gerend zijn, waarna de receptie de politie heeft gebeld. Zelfs de kamer van het stel was vernield en agenten hebben de rapper meegenomen, nadat hij zich vermoedelijk ergens in het pand verstopt had. Na dit incident namen Jaimie en Lil Kleine een video op om te vertellen dat alles oké was, maar wat blijkt? Jaimie heeft deze video onder druk van haar toenmalige management moeten opnemen. Dit is natuurlijk enorm shocking, maar erg verbaasd zijn we niet. De video kwam op veel van ons als “onnatuurlijk” over.

Incident op Ibiza

In de zomer van 2021 deed Jaimie aangifte tegen Jorik bij de Spaanse politie. Deze aangifte heeft ze later ingetrokken om haar partner te beschermen. Aan tafel bij Khalid & Sophie zegt ze het volgende: “Ik wilde niet dat het zou escaleren en zijn carrière in gevaar zou brengen.”

Niet lang na het incident posten Jaimie en Jorik een filmpje op Instagram om te vertellen dat alles een “misverstand” was. In de video zegt Jorik dat er geen fysiek geweld is geweest en dat hij de vrouw van zijn kinderen, en de vrouw van wie hij houdt, nooit pijn zal doen. Hij snapt dat hij een voorbeeldfunctie heeft en dat hij niet mag doen alsof ruzie maken oké is. We vonden al dat Jaimie er wat ongemakkelijk bij zat in de video, maar nu weten we dus waarom dit zo was – ze stond zelf nooit achter het opnemen van de video. Haar management NAMAM heeft haar een briefje gegeven met voorgeschreven voorbeeldtekst die ze in haar eigen woorden moest vertellen in de video. “Ik denk nu dat ze niet 100 procent met mij waren. Er werd gekozen om een carrière te redden.” Inmiddels is Jaimie weg bij het management en wij denken dat dit een hele verstandige keuze was.

jaimie vaes story

Lees ook: Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar volgens advocate