Volgens Jaimie’s advocate Kim Beumer heeft Jaimie Vaes de relatie met rapper Lil Kleine verbroken. Beumer legde een verklaring af waaruit dit gebleken is.

lil kleine en Jaimie Vaes uit elkaar

Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar

In de verklaring van de advocate staat dat Jaimie hoopt op dat de gevolgen van het verbreken van de relatie “in harmonie kunnen worden geregeld”. Dit komt doordat Jaimie en Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, samen een zoontje hebben genaamd Lío. De belangen van hun zoon zijn erg belangrijk voor Jaimie.

Lil Kleine deelt videoboodschap

Jaimie heeft ook op de videoboodschap gereageerd, die Lil Kleine gister op Instagram plaatste. Hierin vertelde hij dat hij zijn fouten inziet en dat hij aan zichzelf aan het werken is. Hij volgt momenteel een traject in Thailand en ziet in dat hij een tijd ongezond geleefd heeft.

Toch zet Jaimie haar vraagtekens bij de video: “Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake”, is in een verklaring te lezen. Daar komt nog eens bij dat Beumer meldt dat de verontschuldigingen van de rapper naar veel mensen zijn, maar niet naar Jaimie en hun zoontje Lío.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Arrestatie

Lil Kleine werd gearresteerd nadat hij Jaimie leek te mishandelen. De rapper trok haar op een ruwe manier uit een auto en wilde de deur dichtslaan toen Jaimie’s hoofd er nog tussen zat. Lil Kleine hoefde maar 3 dagen te zitten, wachtend op het onderzoek. Inmiddels is hij vrij en is hij in Thailand om aan zichzelf te werken.

Echt uit elkaar?

Een maand geleden duidde dit Instagram bericht er al op dat de Lil Kleine en Jaimie uit elkaar zouden zijn. We hopen dat alles goed gaat met Jaimie, en dat ze veilig met haar zoontje samen kan zijn.

Lees ook: Jaimie Vaes onder vuur door ‘nepfoto’ op Instagram