Na een lange en ongezonde relatie met Lil Kleine is Jaimie Vaes eindelijk weer happy. Jaimie heeft een nieuwe man in haar leven waarmee ze het erg gezellig heeft. In een openhartig interview laat de realityster weten dat ze zelfs een beetje verliefd wordt op haar nieuwe vlam.

Jaimie Vaes nieuwe liefde
Bron: @jaimievaes

‘Heel erg leuk’

Waar Jaimie normaal gesproken maar weinig loslaat over haar liefdesleven, is de realityster onlangs behoorlijk openhartig geweest. In gesprek met RTL Boulevard liet ze namelijk weten dat er een nieuwe liefde in haar leven is. “Ben ik verliefd?”, horen we haar hardop zeggen. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk.”

De man waar Jaimie volgens gossips een relatie mee heeft, is iemand die ze al heel lang kent. Het zou gaan om dj Afshin Momadi, een man waar Jaimie al een tijdje bevriend mee is. “Wij kennen elkaar al heel lang. Ik denk een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”

Niet op zoek naar de liefde

Eerder gaf Jaimie nog aan dat ze helemaal niet op zoek is naar een relatie. En jawel, juist wanneer je zo in het leven staat, kom je vaak the one tegen. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.”

Jaimie laat weten dat Afshin veel heftige periodes in haar leven heeft meegemaakt, waardoor hij haar heel goed kent. “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.”

Afshin Momadi

Eerder maakte Shownieuws al bekend wie de nieuwe liefde van Jaimie precies is. Shownieuws-presentator Bart Ettekoven wist te vertellen dat Jaimie en Afshin al vaak samen gespot zijn. “Er is al een aantal weken een man rondom Jaimie op Ibiza gespot. Meerdere mensen denken dat er meer speelt tussen de twee dan alleen een vriendschap”, stelde hij.

“Het is een dj en een model, hij draait in zeer bekende clubs waar Jaimie ook regelmatig wordt gezien. Ze worden hier dan ook samen gespot.”

Benieuwd naar de nieuwe lover van Jaimie? Wij zetten een paar kiekjes van hem op een rij:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi