Sinds de relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes finito is, ligt het leven van de twee onder een vergrootglas. Jaimie lijkt zich sinds de breuk steeds beter te voelen. Sterker nog, de beauty heeft volgens verschillende bronnen zelfs een nieuwe liefde in haar leven.

Jaimie Vaes
Bron: @jaimievaes

Nieuwe lover

Jaimie wist onlangs in een interview met RTL Boulevard een boekje open te doen over haar love life. Destijds vertelde ze dat ze geen nieuwe relatie heeft. “Ik heb ook weleens contact en dan ben je een beetje aan het daten. Dat is voor nu niks serieus”, stelde ze.

Een geheimzinnig antwoord, waar in de nieuwste aflevering van Shownieuws meer duidelijkheid over wordt gegeven. Hier vertelt Bart Ettekoven namelijk dat Jaimie een nieuwe lover heeft. Het zou gaan om de dj Afshin Momadi.

Samen gespot

“Er is al een aantal weken een man rondom Jaimie op Ibiza gespot. Meerdere mensen denken dat er meer speelt tussen de twee dan alleen een vriendschap”, begint hij zijn verhaal. “Het is een dj en een model, hij draait in zeer bekende clubs waar Jaimie ook regelmatig wordt gezien. Ze worden hier dan ook samen gespot.”

Daar blijft het niet bij, aangezien Bart ook weet te vertellen dat deze man met Jaimie mee is gevlogen naar Nederland. De brunette moet hier namelijk een set draaien tijdens Pride Week.

Nieuwe liefde?

“Het lijkt te gaan om een nieuwe liefde, maar Jaimie doet er zelf nog een beetje geheimzinnig over. Haar inner circle weet wel dat er meer speelt”, gaat Bart verder. Het management van Jaimie reageerde en zei: “We gaan het niet ontkennen en ook niet bevestigen.”

Of Jaimie echt in love is? Dat weten we niet. Maar we hebben uiteraard een aantal kiekjes van hem opgezocht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi

Lees ook: Alles wat Jaimie Vaes eet in een week