We hebben de drama tussen Lil Kleine en zijn verloofd Jaimie Vaes natuurlijk allemaal meegekregen. Het stel, wat een paar weken geleden op Ibiza verbleef, leek een ruzie te hebben waarbij er fysiek geweld om de hoek kwam kijken. Volgens ooggetuigen zou Jaimie mishandeld zijn door Jorik. Na een gedeeld filmpje wat het stel gezamenlijk had opgenomen, leek de rust even wedergekeerd voor de twee. Toch lijkt het vandaag de dag nog steeds niet goed te zitten.. Oei.

Jaimie: In The Vaes Lane

Jaimie Vaes hint er in de eerste beelden van het tweede seizoen van haar realityshow op dat ze momenteel niet samen is met Lil Kleine. In de nieuwe reeks van de serie op discovery+ ligt de focus niet meer op de geplande bruiloft van het stel, maar draait het om Vaes en haar leven op Ibiza, waar ze een tijdelijke woning heeft. Van Jorik ontbreekt daar ieder spoor.

Realiteit

Over de serie en haar persoonlijke leven zegt Jaimie het volgende: “Het is goed om even niet in elkaars aura te zitten en dat ik mijn rust kan pakken”, zegt Vaes. “Ook voor hem.” Ze vervolgt: “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee, het is ook echt het laatste wat ik had gewild, alleen dit is wel het leven.”

Verder ligt ze nog toe: “Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama, ik kan er niet veel anders van maken dan dat dit speelt. Het focuspunt is nu dat ikzelf gelukkig word en weer lekker in mijn vel ga zitten”, aldus de influencer. Op dit moment vind ze ook veel steun bij haar twee beste vrienden Koen en Estelle.

Lil Kleine out

In de beschrijving van haar realityshow, die op donderdag 15 juli terugkeert op discovery+, wordt niet gesproken over Lil Kleine. Aanvankelijk werd aangekondigd dat het nieuwe seizoen zou draaien om hun bruiloft op Ibiza. Er gingen al geruchten dat het huwelijk is afgeblazen. De nieuwe reeks van Jaimie: In the Vaes Lane werd eerder uitgesteld na het nieuws dat de rapper zijn verloofde zou hebben geslagen.

Veel mensen vonden het opgenomen filmpje al één grote poppenkast en konden zien dat Jaimie er zelf totaal niet achter stond. Zou dit dat toch het einde betekenen voor het koppel?

Lees ook: Jaimie Vaes in aflevering open kaart openhartig over relatie met Jorik