Terug van weggeweest. Of ja, zo voelt het nu we de dagen kunnen aftellen tot er een nieuwe film met Jake Gyllenhaal op Netflix verschijnt. De man waar we allemaal verliefd op werden in films zoals Donnie Darko, Brokeback Mountain en Nocturnal Animals is vanaf 1 februari weer back met de veelbesproken Velvet Buzzsaw.

Jake Gyllenhaal FEM FEM

Velvet Buzzsaw

Een van de meest geanticipeerde thrillers van het nieuwe jaar is Velvet Buzzsaw. Jake speelt hierin de hoofdrol. Een ‘artistieke’ thriller waarin kunst niet alleen mooi is, maar ook nog eens onverwachts gevaarlijk. Morf Vandewalt, gespeeld door Jake, is een kunsthandelaar en wanneer hij de kans ziet om geld te verdienen met schilderijen die in een hotelkamer zijn gevonden gaat hij ervoor. De gevonden kunst is namelijk van ongekend hoog niveau máár ook duister want wat niemand weet is dat de kunstwerken tot leven komen en niet bepaald op een gezellige manier.

Zocht je dus een nieuwe goede horrorfilm én miste je Jake enorm? Tijd om af te tellen want vanaf 1 februari staat het op Netflix.

Bekijk ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.