Jan Kooijman kennen we natuurlijk als acteur: hij heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan zijn rol als Danny de Jong in Goede tijden, Slechte tijden. Naast acteur is Jan ook presentator en danser. Maar nu besluit hij een heel nieuwe richting in te gaan: de muziek.

Jan Kooijman gaat de muziek in

Jaren geleden was er een programma op de buis genaamd It Takes 2, waarin verschillende BN’ers zich eraan waagde om een nootje te zingen. Ook Jan deed mee aan dit programma, dus het kwam niet als complete verassing toen we van zijn carrièreswitch op de hoogte gebracht werden.

Wat kunnen we verwachten? Jan’s eerste muziek komt al in 2022! Dit kondigt hij aan op zijn Instagram-pagina. “In alle rust werk ik al een paar jaar met een aantal zeer fijne mensen aan liedjes..” schrijft hij. In deze foto compilatie krijgen we een aantal foto’s te zien uit het afgelopen jaar, waarin hij naar eigen zeggen met “zeer fijne mensen” aan het werk is aan zijn eigen muziek.

Nieuwe carrière is spannend

Zo’n carrièreswitch is natuurlijk niet niks, dat weten we misschien ook wel uit eigen ervaringen. Ondanks dat Jan veel dingen doet zoals acteren en dansen, vindt hij het ook heel spannend om zijn muziek aan de buitenwereld te laten horen. “Het is spannend en eng om ze de wereld in te gaan sturen. Om ze te delen met jullie. Maar het leven is echt te kort om niet alles te doen wat je graag doet, toch?!”

Wij zijn natuurlijk super benieuwd naar de muziek waar deze hottie de afgelopen tijd aan heeft gewerkt. Laat 2022 en de muziek van Jan Kooijman maar komen. We’re ready!

Lees ook: Zo blijf jij jezelf motiveren voor het behalen van een succesvolle carrière