Nu het seizoen van Temptation Island: Love or Leave afgelopen is, missen we iedere week onze dosis aan drama. Maarre, gelukkig is er nog redelijk wat juice over de deelnemers van het programma, en zo ook over Jan Sietse en Linde. Aan het eind van het programma gingen de twee tóch uit elkaar, omdat er te veel jaloezie in hun relatie was. Maar nu lijkt het er toch op dat de twee weer samen zijn. Wait, whut? 

Het lijkt erop dat Jan Sietse en Linde weer samen zijn

Jan Sietse en Linde kwam naar Temptation Island, omdat de twee aan jaloezie in hun relatie moesten werken. Dat ging in het programma zo verassend goed, dat de twee besloten via The Swing of Love het programma te verlaten. We dachten allemaal dat Jan Sietse en Linde het koppel waren dat sowieso wel bij elkaar zou blijven, maar niks was minder waar. In Nederland had Jan Sietse namelijk toch weer last van jaloezie, waardoor Linde zich niet meer prettig voelde in haar relatie en er een punt achter moest zetten. Mega zonde, maar het lijkt erop dat de twee nu weer samen zijn.

Jan Sietse en Linde zijn samen gespot op een festival

In een video van LoveReality op Instagram is te zien dat de twee dit weekend zijn gespot op een festival en lijken het samen heel gezellig te hebben. Of dit betekent dat de twee weer samen zijn, weten we natuurlijk niet zeker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Het kan natuurlijk zo zijn dat de twee elkaar gewoon tegen kwamen – en daarnaast was er ook geen intiem contact. LoveReality weet te vertellen dat het tweetal het ‘volgens bronnen’ heel gezellig had. Komt het nog goed tussen Jan Sietse en Linde of zijn ze gewoon vrienden? We keep you updated!  

Lees ook: Zo is de band tussen René en Ivo na Temptation Island