Janice Blok heeft de afgelopen tijd niet onder stoelen of banken geschoven dat ze keihard aan het trainen is. De presentatrice staat tegenwoordig vijf keer in de week in de gym en dat werpt z’n vruchten af. Janice is namelijk 17 kilo verloren.

janice blok
Bron: @janiceblok

Pikante shoot

Het is niet de eerste keer dat Janice een spicy kiekje van zichzelf op Instagram deelt, maar de foto’s van haar nieuwste shoot zijn toch extra bijzonder. “Pfff… Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik ben trots”, begint ze bij de reeks foto’s op Instagram.

Op de kiekjes zien we Janice met haar killerbody in een prachtig lingeriesetje poseren. Niet alleen zijn de foto’s prachtig, ook hebben ze een bijzondere betekenis voor de brunette. “De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook houvast en mooi doel om naar toe te werken.”

‘Jezelf mooi en krachtig voelen’

Janice geeft eerlijk toe dat ze geen grote liefde voor sporten heeft, maar er uiteindelijk toch veel positiviteit uithaalt. “Ondanks ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren.”

“Je mag en MOET jezelf eigenlijk gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien!”, vervolgt ze haar verhaal.

17 kilo verloren

Janice geeft een giga shout out naar haar personal trainer, waar ze al een flinke tijd mee traint. “Vanaf januari 2022 ben ik meteen gestart met drie keer per week trainen (nu vijf keer per week) en begeleiding met voeding. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt en daarvoor wil ik haar eventjes in het zonnetje zetten.” Good job, Janice!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)