Janice Blok is héél lekker bezig. De influencer en presentatrice heeft de afgelopen tijd veel uurtjes in de gym doorgebracht en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Via Instagram deelt Janice een foto van zichzelf in de sportschool en we kunnen maar één ding zeggen: Janice, you look good. 

Selfie in de gym

Dat Janice regelmatig in de sportschool te vinden is, is wel duidelijk. De influencer deelt via Instagram regelmatig updates over haar leven, dus ook haar sportschoolbezoekjes kunnen we op de voet volgen. Keihard trainen werkt voor Janice blijkbaar heel erg goed, want de beauty ziet er onwijs fit uit.

“Jaaaa jaaa, ben zo trots! Ga elke dag kapot, maar dan hebbie ook wat”, deelde ze onlangs op Instagram. Bij dit bericht deelde ze ook een selfie vanuit de sportschool, waarbij haar spieren enorm zichtbaar zijn. Hallo killerbody!

janice blok
@janiceblok

Foto in bikini

Vorige week wist Janice haar volgers ook al te verrassen met een heerlijk kiekje. Tijdens een hete zomerdag besloot Janice het water op te gaan en vierde dit met een topless foto van zichzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok)

“Vettig vies haar, stink zweet oksels + zand in je onderbroek en achter je oren tot de volgende ochtend”, schreef ze bij de foto. “Alles wat je niet zou denken dat er verschuilt achter deze foto, maar het is er wel.” Wij zijn fan, Janice!

Lees ook: Om deze reden volgt Quentin alleen Janice Blok op Instagram