Het leven van een BN’er gaat niet altijd over rozen. Na de relatiebreuk met Donny Roelvink kreeg Janice Blok dan ook een bak aan kritiek over zich heen. In een interview met Grazia vertelt ze over de periode na de relatiebreuk.

janice-blok-offline-na-relatiebreuk
Instagram Janice Blok

Fake news

Via Instagram liet Janice een tijdje geleden weten dat het uit was met Donny. Over de reden achter de breuk lieten de twee niks los. Janice vertelt dat ze de meest bizarre dingen over de breuk online las, vooral op de zogeheten ‘juice channels’.

Volgens Janice ging er een hoop fake news rond. Dat besprak ze dan vervolgens met Donny om te kijken of het echt waar was. Vervolgens konden ze samen concluderen dat er niks van klopte. Dat iedereen een mening over de break up had vond Janice ook best wel pittig.

Janice gaat offline

Er is haast niets verschrikkelijker dan liefdesverdriet. We kunnen ons dan ook maar al te goed voorstellen dat Janice er moeite mee had, en het liefst haar telefoon inclusief al het neppe nieuws uit het raam zou gooien. En dit deed ze ook. Nou ja, bijna dan. Janice besloot om zich voor anderhalve week volledig af te sluiten. Ze logde uit op elk platform en zette haar telefoon uit. Eindelijk rust.

Op een gegeven moment kwam er een moment dat Janice haar telefoon weer aan moest zetten. Dit was na anderhalve week. Nog steeds kreeg ze enorm veel reacties over zich heen, maar nu kon ze er beter mee dealen. Ze had haar grootste verdriet al een plekje kunnen geven.

De keerzijde van social media

Natuurlijk kan social media hartstikke leuk zijn, maar er is ook een keerzijde. In haar eigen podcast The Fucked Up Social Life vertelt Janice hierover. “Mijn podcast gaat over het fucked up social media leven. Ik heb elke week een andere gast aan tafel en ga een kijkje achter de schermen nemen in iedereens leven. Bij elke influencer, artiest en BN’er lijkt het leven online zo mooi, maar er gebeurt zoveel achter de schermen wat we niet weten. Ook neem ik bij elke gast mijn eigen verhalen mee.”

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex Donny Roelvink) er vroeger uit