Een tijdje geleden gingen er geruchten rond dat Janice Blok (de ex vriendin van Donny Roelvink) het gezellig zou hebben met Memphis Depay. Helaas was deze fling maar van korte duur. Het is niks meer tussen de twee.

Janice Blok en Memphis Depay zijn niet meer aan het daten

Het nieuws ging al snel rond dat Janice Blok met bekende voetballer Memphis Dapay aan het daten zou zijn. De twee hebben samen een drankje gedaan na Memphis zijn WK-kwalificatieduel met Noorwegen. Een roddelkanaal bracht het nieuws naar buiten waarna velen andere de roddel bevestigden.

Inmiddels is er meer duidelijkheid over de situatie; de twee zijn niet meer aan het daten, dit brengt roddelkanaal JuiceChannel naar buiten.

JuiceChannel
Instagram stories @juicechannel

Janice ontvolgt Memphis op Instagram

Kennelijk wil Janice niks meer met de voetballer te maken hebben, want ze heeft hem ontvolgd op Instagram. Ook maak ze wel héél duidelijk dat ze single is. Op haar eigen Instagram pagina plaatst ze een foto met de tekst: “Ik ga mijn koffers in pakken en me voorbereiden op mijn volgende tripje 😍 Zoveel – zin – in! ✈️☀️ “Waarom ga je ineens zoveel weg!” Ik zou niet weten waarom niet? 🤷🏽‍♀️😅 Ik werk er hard voor, kan mijn business nog steeds en overal ter wereld uitvoeren + I’m single now.. 🙃 #bye” Zo te zien neemt Janice het er lekker van. We geven haar groot gelijk!

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex Donny Roelvink) er vroeger uit