Janice Blok startte onlangs met een nieuw sportschema om zo in zes weken topfit te worden. Als we haar stories mogen geloven, werkt dit schema voor haar als een trein. Op Instagram deelt ze nu wat dit sportschema inhoudt én wat haar positieve resultaten nu zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Janice Blok

Janice Blok is allang geen onbekende meer in de influencerwereld. Deze vrouw, die haar bekendheid deels te danken heeft aan haar (inmiddels beëindigde) relatie met Donny Roelvink, timmert al een behoorlijke tijd aan de weg en heeft het geschopt tot waar ze nu staat. Ondanks dat nog steeds af en toe bekend staat als ‘de vriendin van’, weet ze deze reputatie steeds meer aan de kant te zetten. Op Instagram neemt ze haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van leuke foto’s en video’s. Ook pakt ze hier zo nu en dan extra opdrachten bij. Zo was ze onlangs nog te zien in een vernieuwde versie van Echte Meisjes in de Jungle

Opdracht in het buitenland

Janice Blok kreeg nog niet zo lang geleden weer een nieuwe opdracht aangeboden en nam deze met open armen aan. Wel moest ze voor deze opdracht in het buitenland hard aan de slag. Ze moet hier, als we haar recente stories mogen geloven, namelijk topfit voor zijn. Enne, ze is aardig goed bezig. De influencer vertelt online op haar eigen Instagramprofiel inmiddels al vijf weken bezig te zijn met een nieuw sportschema. En met succes: Janice zag namelijk iedere week een kilo verdwijnen op de weegschaal. Wat is haar geheim?

Nieuw sportschema

Sinds kort heeft Janice Blok het één en ander aangepast in haar sportschema. “Al 5 weken lang loop ik elke ochtend 3 kwartier buiten of op de hometrainer binnen”, laat ze weten via haar Instagram Stories. Inmiddels heeft ze dit zelfs weten op te bouwen tot twee keer in de week 1 uur lopen. Daarnaast voegt ze hieraan toe dat ze ook nog eens vijf avonden per week krachttraining doet in de sportschool. Ze heeft in totaal zes weken en heeft dus nog één week te gaan. Tot nu toe laat ze weten erg succesvol te zijn. De influencer vertelt maar liefst 5 kilo afgevallen te zijn sinds ze begon.

Janice Blok
Bron: Instagram @janiceblok
Janice Blok
Bron: Instagram @janiceblok