Jari Hellegers is inmiddels aan bekend gezicht door zijn deelname aan het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Op de dames weet hij een goede indruk te maken door zijn looks. Maris blijkt zeker een oogje je hebben voor de knappe Jari en wij vinden dan ook dat ze een goed koppel zouden vormen. Maar is Jari altijd al zo’n knapperd geweest? We vonden een oude foto van hem.

Jari Hellegers
Foto door Tom Cornelissen

Hoe zag Jari uit Temptation Island er vroeger uit?

In het begin leken Ivo en Esmé de enige twee die echt close met elkaar waren, maar nu begint er ook iets op te bloeien tussen Jari en Maris. Elkaar subtiel aanraken, diepe gesprekken en Jari heeft zelfs aangegeven dat hij een beetje verliefd op Maris aan het worden is. Omg! Jari weet haast wel zeker dat dit ook wederzijds is, want come on, hij is ook gewoon een knapperd. Maar liet Jari het hart van de vrouwen vroeger ook al op hol slaan?

Foto uit de oude doos

LoveReality vond een aantal foto’s van Jari waarop hij een stuk jonger was. Eén ding is duidelijk, Jari heeft zeker een glow up gehad. Op een latere foto in het mapje zien we dat de foto in de zomer van 2017 is gemaakt, wat betekent dat dit 5 jaar geleden is. Er kan dus een hoop veranderen in 5 jaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Maar buiten de beauty heeft Jari zeker ook de brains. Hij is personal trainer bij zijn eigen business ‘jhfitpt’ en daarnaast is hij makelaar. Seems like he has it all!

Lees ook: Zó zag René uit Temptation Island er vroeger uit