Als je aan echt een gespierde man denkt bij Temptation Island: Love or Leave, denk je vast als eerste aan René. Hij doet samen met zijn vriendin Annebel mee om te kijken of hun relatie het wel gaat redden. Nu is René heel erg gebruind en gespierd, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

Annebel en René
Fotograaf: Tom Corsnelissen

Temptation Island: Love or Leave

Annebel en René gaan samen de strijd aan om te kijken of hun relatie het gaat redden. In het begin was het nog rustig bij de twee, maar het begint steeds leuker te worden om te kijken. René voelt zich namelijk helemaal op zijn gemak tussen alle verleidsters en Annebel gaat dan ook echt ‘de temptation’ aan! Zij kan het heel erg goed vinden met singles Hans en Ramon. Ondanks dat de twee en René heel verschillend zijn, hebben ze toch wat gemeen. Annebel valt duidelijk op erg afgetrainde mannen.

René vroeger

René is 27 jaar oud en zo te zien aan zijn lichaam, vaak in de sportschool te vinden. Zo heeft hij ook een eigen website waar je kan zien dat hij een personal trainer is en mensen helpt om hun doelen te behalen op het gebied van fitness. René ziet er dan ook zelf erg gespierd uit, maar hoe zag er vroeger eigenlijk uit doen hij jonger was? Was hij toen ook al zo gespierd?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Zo te zien was René al vanaf jonge leeftijd in de gym te vinden. Hij had al dezelfde blonde coupe maar hij heeft later wel een baardje laten groeien. Vinden jullie dat René een glow up heeft gehad?

Lees ook: Zo zag roddelkoningin Yvonne Coldeweijer er vroeger uit