De twee realitysterren Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Temptation Island. De twee waren sindsdien onafscheidelijk en wij hadden dan ook nooit verwacht dat ze een einde aan hun relatie zouden maken. Toch deelde ze het treurige nieuws op hun Instagram.

Jaydi en Ricky uit elkaar
Instagram: jaydidubois

Zijn Jaydi en Ricky uit Temptation Island uit elkaar?

Temptation’s Jaydi en Ricky gaan al way back. Het stel leerde elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van de nieuwe versie  Temptation Island: Love or Leave, en al snel sloeg de vonk over. Maar zijn de twee nu echt uit elkaar?

Jaydi en Ricky

Jaydi vertrok twee seizoenen geleden samen met Sonny Lorenzo naar Temptation Island. Daar leerde ze deelnemer Ricky kennen, en het was meteen liefde op eerste gezicht voor de twee. Jaydi verliet Sonny en na Temptation Island kregen Ricky en Jaydi al snel een relatie en gingen ze samenwonen. Ricky ging zelfs eind vorig jaar op één knie. Wij hadden dit verdrietige nieuws dan ook niet zien aankomen. Wat is er in de tussentijd gebeurd?

Einde liefdesavontuur

Jaydi maakte bekend op haar Instagram dat zij en Ricky uit elkaar zijn gegaan. “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”

Reacties

Ricky en Jaydi krijgen veel steunbetuigingen op hun Instagram. Zo schrijft Bram Krikke “sterkte” met een hartje erachter. Ook Jada Borsato reageert: “Heftig. Veel geluk voor jullie beiden lieverds!” Ook wij wensen de twee heel veel sterkte en geluk toe.

Lees ook: Wil temptation Island’s Sonny een open relatie?