Inmiddels is het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love of Leave in volle gang bezig, maar toch blijft het ook vermakelijk om de oud-deelnemers in de gaten te houden. Vooral Temptation Island’s Sonny bevindt zich nog volop in de media. Door zijn onvergetelijke opmerkingen als, “Jaydi is mijn levensproject” en “Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest” zullen we hem niet snel vergeten. Uiteindelijk viel Jaydi voor verleider Ricky en sloeg ook Sonny (na zijn deelname aan het programma) een nieuwe vrouw aan de haak.

De nieuwe liefde van Temptation’s Sonny

De nieuwe vriendin van Sonny luistert naar de naam Noémi en is een prachtige blondine met Franse en Portugese roots. Het lijkt of Noémi alles op een rijtje heeft. Ze is een volwassen dame, leerkracht, is erg zelfstandig en vooral erg zorgzaam en lief. Als we dit zo horen zal Noémi niet snel zijwieltjes nodig hebben ;). Het kan zijn dat je nog niet veel van het kersverse stel op het internet voorbij hebt zien komen. Door de negatieve kant van de media zijn de twee terughoudend met het delen over hun relatie.

temptation island sonny
Instagram Sonny Lorenzo

Wil Temptation’s Sonny een open relatie?

De Temptations-ster ging onlangs in gesprek met LINDA waar hij vertelde over zijn relatie met Noémi. Sonny vertelde dat ondanks ze het heel fijn hebben samen, hij niet helemaal in monogamie gelooft. Mocht de relatie in de toekomst (lees: over 30 jaar) niet meer werken dan zijn er volgens Sonny nog andere manieren om de relatie gezond, leuk en spannend te maken. Volgens hem is alles mogelijk. Op dit moment heeft hij daar echter geen behoefte aan. Bovendien verklapt Sonny dat hun seksleven geweldig is (TMI, much).

Mag Noémi met een ander zoenen?

Mocht het tócht gebeuren dat Noémi met een ander zoent dan is de relatie niet klaar volgens Sonny. Hij zou graag willen dat zijn vriendin het in dit geval met hem communiceert. Al zou het in het begin van de relatie wel een red flag zijn en zou dit betekenen dat de relatie niet goed gaat.

Lees ook: Volgens roddels zijn deze Temptation Island-sterren met elkaar naar bed geweest