Wie dit seizoen van Temptation Island aan het bekijken is weet dat het er een tikkeltje anders aan toe gaat dan normaal. De stellen die met elkaar vertrekken naar het prachtige Italië moeten er in deze editie achter komen of ze voor elkaar gemaakt zijn of dat er toch liefde ergens anders schuilt.

Dit laatste heeft vooral Jaydi mogen ervaren. Zij kwam samen met Sonny aan, en alhoewel Sonny alweer terug naar huis is, heeft Jaydi een nieuwe witte prins op het paard gevonden: “named pretty ricky”

jaydi-temptation FEM FEM

Vakantieliefde?

The big question is natuurlijk: zijn ze nog steeds samen óf bleef het bij een vakantieliefde? Trommelgeroffel! Als we Jaydi mogen geloven is ze nog steeds stapelgek op hem is. “Hij is echt hetzelfde als ik”, vertelt ze met een verliefde grijns op haar gezicht. “Ricky wil graag samenzijn en alles samen doen, dat is iets wat ik bij Sonny heel erg miste.”

Jaydi vertelt dat Sonny niet in een gelijkwaardige relatie geloofde, maar Ricky dat heel anders ziet. Ook kon Jaydi bij hem haar gevoelens kwijt, zelfs die over haar ex. “Dat lijkt me best lastig”, blikt ze terug. “Maar dat waren wel de dingen waardoor ik zoiets had van: Ricky gaat echt voor een gelijkwaardige relatie, en dat is iets wat ik echt zocht.”

Ook Ricky voelt zich een gezegend mens met Jaydi in zijn leven. “Hij gaf aan: ik wil het liefst dat het in Nederland gaat werken en ik kijk ernaar uit je voor te stellen aan mijn ouders. Toen dacht ik: dit is hem!” Isn’t it the cutest thing ever?

Wist je dat Sonny een nieuwe purpoos heeft? De beste man krijgt waarschijnlijk een eigen docu-serie!