Van Jessie Jazz Vuijck weten we allemaal al dat ze helemaal verliefd is op Ibiza. Samen met haar andere liefde, Kaj Gorgels, woont ze inmiddels al bijna twee jaar op het eiland. Eerder hadden we nog niet veel van haar huisje kunnen zien, maar nu laat ze ons op TikTok toch zien hoe zij er helemaal haar eigen plekje van gemaakt heeft.

kaj gorgels jessie jazz vuijk

Wonen op Ibiza

Voor veel mensen is het echt een droom om naar het buitenland te verhuizen. Jessie Jazz en Kaj Gorgels hebben ongeveer twee jaar geleden die droom werkelijkheid gemaakt en ze zijn samen naar Ibiza geëmigreerd. “Het was voor mij en Jes altijd al een droom om in het buitenland te wonen en Spanje stond altijd al hoog op de lijst. We vonden een aantal maanden geleden een huis dat beschikbaar was, toen is het allemaal heel snel gegaan. Want waarom moet je altijd wachten en schuif je zoiets naar voren?”, vertelde Kaj vlak nadat ze besloten hadden om naar Ibiza te vertrekken.

House tour

Op de Instagram van Jessie Jazz hebben we soms al wel een klein beetje kunnen zien hoe het huisje er uit ziet. Maar echt een house tour hebben we hiervoor nooit gehad. Gelukkig heeft Jessie nu een video op TikTok geplaatst waarin we precies kunnen zien hoe het prachtige huis er van binnen uit ziet! “Ik had nooit verwacht dat ik ooit in een huis als dit zou wonen”, schrijft Jessie in de TikTok. “And yet… Here we are.”

@jessiejazzofficial My safe haven 🥰 #ibiza #housetour #casaflore #jessiejazz ♬ It’s My House – Diana Ross

Eerste kindje

Een aantal weken geleden vertelde Jessie en Kaj het blije nieuws dat de twee hun eerste kindje krijgen. Ze plaatste beide een video waarin je het koppel door de jaren heen zag, echt te lief. Als het allemaal goed blijft gaan zal de baby dus ook geboren worden op het prachtige eiland, zo leuk!