Voor velen is het een droom om naar het buitenland te verhuizen, maar weinig durven de sprong te wagen. Kaj Gorels en zijn vriendin Jessie Jazz zijn vertrokken naar het Spaanse eiland Ibiza. Maar eigenlijk voelt het voor de twee als thuiskomen.

Ibiza

Degene die voormalig Miss Nederland Jessie op Instagram volgen, zullen inmiddels wel weten dat ze een enorme liefde voor het eiland heeft. Ondanks dat er veel moet gebeuren en een verhuizing enorm zwaar is, is ze vooral dankbaar. Voor Jessie voelt het dubbel om afscheid te nemen van Amsterdam: ze heeft 8 jaar in de hoofdstad gewoon en er haar leventje opgebouwd.

Of Kaj net als Jessie een enorme Ibiza fan is weten we niet. Zou hij stiekem zijn meegesleurd door zijn vriendinnetje? Gelukkig weet iedereen dat er op het eiland geen gebrek aan feestjes is. En daar schijnt Kaj wel van te houden.

Nieuwe fase

Het is voor het stel tijd voor een nieuwe fase! En hier hebben ze enorm hard voor moeten werken (lees: visualiseren, manifesteren en dromen). Dit is dus het bewijs dat manifesteren écht werkt! Voor degene die nog niet bekend zijn met dit begrip: manifesteren is simpelweg je gedachten werkelijkheid laten worden. Als je wilt dat iets graag lukt, en hier continu aan denkt, gebeurt het ook.

Casa Flore

Eerder kregen we via Instagram al een kijkje hoe de woning van Kaj en Jessie eruit gaat zien. Het verblijf heeft de naam Casa Flore gekregen, geïnspireerd op Jessie’s eigen onderneming She Flore. Net als She Flore, is Casa Flore een warm verblijf en inspireert de plek mensen om het beste uit hunzelf te halen. Prachtig als je het ons vraagt!

Lees ook: Cheap! In deze riante villa op Ibiza verblijf je voor 28 euro per nacht