Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn kersverse ouders geworden van hun pasgeboren zoontje. Nu deelt Jessie op Instagram hoe de dagen na de bevalling zijn. Ze is blij dat ze zichzelf langzaam weer begint te voelen na de bevalling, zo onthult ze op Instagram. De afgelopen tijd is behoorlijk intens geweest en ze geeft toe dat alles nog een beetje moet landen.

Jessie Jazz Vuijk geeft update na bevalling
Bron: @jessiejazzvuijk

Hoe gaat het met Jessie Jazz Vuijk na de bevalling?

Op 11 oktober werden Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels kersverse ouders van hun pasgeboren kindje Xavier. Jessie Jazz deelt op Instagram hoe de eerste dagen waren en hoe het nu met haar gaat. “Xavi is nu 21 dagen bij ons en heel langzaam voel ik mezelf weer een beetje ’terugkomen’. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met schrijven, ik heb zoveel verschillende emoties/sensaties gevoeld.”

Bij haar bericht deelt Jessie ook een video waarin ze haar kleine spruit vasthoudt. “Een liefde zo groot en tegelijkertijd een bepaalde leegte en eenzaamheid die ik niet kende. Samen met een cocktail van je lijf dat compleet overreden is en een baby in je armen waar je zo veel van houdt en nu pas leert kennen.”

Ook schrijft ze dat voordat ze alles deelt, ze alles zelf nog een plekje moet geven: “Het moet allemaal nog een beetje een plekje vinden, maar als ik ready ben, kan ik niet wachten om alles te delen. Want wat een reis. De bevalling, de kraamtijd, ik zit er nog midden in. Ik leef op planeet Xavi en voorlopig blijf ik nog even hier.”

Ze sluit af met: “Ps. Mijn liefde voor de vrouw heeft nog grotere vormen aangenomen. Wat zijn wij voor fantastische wezens en waartoe zijn we in staat?! Als we dit kunnen, kunnen we toch alles?” Enne, hier sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan! 

De naam van de baby

Kaj en Jessie hadden de naam van hun baby vijf jaar geleden al bedacht. De kleine spruit van Jessie Jazz en Kaj heet dus Xavier. Een prachtige naam, die wij helemaal bij de ouders vinden passen. Het is overduidelijk dat Jessie Jazz en Kaj helemaal klaar zijn voor dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Ze hebben al laten zien dat ze een geweldig duo vormen en er is geen twijfel mogelijk dat ze fantastische ouders zullen zijn voor hun pasgeboren zoontje.

We kunnen dan ook haast niet wachten om meer te zien van de knappe Xavier. Maar tot die tijd sturen we Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels al het geluk van de wereld toe!