Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels deelden onlangs het leuke nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Op Instagram deelt Jessie voor het eerst een kiekje over haar zwangerschap. Ze showt ons namelijk haar groeiende babybuik.

Jessie Jazz Vuijk
Bron: @jessiejazzvuijk

Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk was al sinds haar tienerjaren een model. Op haar twintigste werd ze uit twaalf deelnemers genomineerd tot Miss Holland. Maar voordat ze de titel Miss Holland kreeg, was ze druk bezig met haar carrière als model. Jessie was nog geen achttien jaar toen ze besloot naar Istanbul te gaan daar aan de bak te gaan. Samen met dertien andere vrouwen over de hele wereld verbleef ze in een huis. Hier deed ze eerder nogal wat shocking uitspraken over.

Groeiende babybuik

Onlangs deelden ze samen met haar vriend Kaj Gorgels het leuke nieuws dat ze hun eerste kindje verwachten. “Onze liefde verzegeld met een groot wonder”, schreef Jessie op haar Instagram. Het babynieuws is voor het koppel extra bijzonder, want vorig jaar kreeg Jessie een miskraam. “Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, deelde ze op Instagram. Ondanks het slechte nieuws bleven Kaj en Jessie tóch positief. “Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Alsof dit moest gebeuren om ruimte te maken.”

Kaj sprak voor het eerst over het feit dat hij vader wordt in zijn podcast Geuze en Gorgels. Ondanks dat hij eerst vader wilde worden van een jongetje, heeft hij samen met Jessie een vermoeden dat het een meisje gaat worden. Op Instagram showt ze voor het eerst een kiekje van haar groeiende babybuik. “It’s starting”, schrijft ze bij de video. Zoals je kunt zien begint haar buik écht met groeien. We zijn benieuwd of het een jongen of een meisje wordt. We zullen het misschien binnenkort weten.

Jessie Jazz Vuijk
Bron: @jessiejazzvuijk

 

 

Jessie Jazz Vuijk
Bron: @jessiejazzvuijk

Lees ook: Zo ziet het huis van Jessie Jazz en Kaj Gorgels op Ibiza eruit