Dat je als influencer flink wat geld kunt verdienen, weet ook Jill Goede. Zij kan als influencer makkelijk rondkomen, zo deelt ze in een video van Realitea. 

jill goede werk influencer

Geld verdienen als influencer

Ze was de winnares van Big Brother en publieksfavoriet van Echte Meisjes in de Jungle, dus Jill heeft heel wat bekendheid in Nederland gekregen. Nu ze niet meer op de buis te zien is, zien we haar vooral op Instagram voorbij komen. De blondine timmert aan de weg als influencer en weet hier tegenwoordig zelfs van rond te komen. In gesprek met Fawry not Sawry in Realitea vertelt ze namelijk alles over haar maandelijkse inkomen.

Behoorlijk maandsalaris

Jill heeft inmiddels al 142 duizend Instagram-volgers – en daar gaat het heus niet bij blijven. Met haar eerlijke verhalen en hilarische stories weet ze haar volgers geïnteresseerd te houden. Niet alleen volgers zijn fan van Jill, ook merken willen graag een samenwerking met haar aangaan.

In gesprek met Fawry vertelt Jill hoeveel ze eigenlijk met social media verdient. Fawry vraagt naar haar inkomen en vraagt haar om een inschatting te geven. Ze geeft aan soms boven de €5000 te verdienen en dat het regelmatig tussen de €5000 en €10.000 per maand zit. Ze moet wel eerlijk toegeven: er zaten ook wat mindere maanden tussen, waarbij Jill moest compenseren. Maarre, één ding is duidelijk. Jill heeft absoluut niets te klagen.