Tortelduifjes Niek Marijnissen en Joan Pronk hebben elkaar helemaal gevonden. Nog niet zolang geleden vertelden zij dat er nog niets officieel was, maar daar lijkt nu verandering in gekomen. Als de laatst geposte foto niet bewijst dat Cupido raak geschoten heeft, weten wij het ook niet.

Reality serie

Zowel Niek als Joan gingen eerder, beide in een andere realityserie, op zoek naar de liefde. Niek hoopte zijn droomvrouw te vinden in Bachelorette Gaby Blaaser, maar kwam als verliezend finalist uit de strijd. Hij kreeg die laatste roos niet en verliet als single het mooie Zuid-Afrika. Joan daarentegen had meer succes in haar realityserie. Zij won samen met Mert het programma Love Island. Toch bleek het geen ware liefde te zijn, waardoor Joan en Mert onlangs uit elkaar gingen.

Niek en Joan zijn officieel samen

Hoewel beide dus in eigen realityserie geen liefde vonden, hebben ze er toch iets moois aan overgehouden. Ze lijken namelijk onwijs gek op elkaar te zijn geworden, maar wilden zich nog niet eerder écht vriend en vriendin noemen. Nu lijkt daar verandering in te zijn gekomen. Als we de laatste foto mogen geloven, zijn ze helemaal hotel de botel op elkaar. Dit lijkt dan ook – eindelijk – een officiële bevestiging.

Hotel de botel

Velen laten onder de foto weten dat ze nog van niets wisten. Toch kwam dit niet helemaal uit de lucht vallen. Joan vertelde eerder in een vlog al over de stand van zaken. Zo liet ze weten hoe ze elkaar ontmoet hadden én hoe de klik er vanaf dat moment al was. Als we het tortelduifje mogen geloven, is dit een echte match made in heaven. Ze kunnen met elkaar lachen, hebben echt een klik en hebben de juiste invloed op elkaar. Ze krijgen energie van elkaar!

Toch vertelt ze ook dat het allemaal erg spannend is. Ze hebben naar eigen zeggen een lange tijd gedate, waardoor ze het nog niet officieel wilden bevestigen. Wel gaf Joan aan dat het eigenlijk wel al lang serieus is. Ze hebben zelfs elkaars familie al ontmoet!

Lees ook: Hoe gaat het nu met: de deelnemers van de Bachelorette met Gaby Blaaser