Momenteel zien we alle singles van Ex on the Beach genieten van hun single life, maar inmiddels is er iemand die thuis zit op de bank met zijn nieuwe vriendin. Dat onthult een realityster van het programma tijdens een aflevering in Beach Bar met Fawry.

Jonna
Bron: Ex On The Beach | MTV

Ex on the Beach: Double Dutch

Het gaat er in de eerste twee afleveringen al vrij heftig aan toe. We hebben gezien dat er in de eerste nacht al wat avonturen onder de lakens zijn geweest en de tweede nacht is er zelfs kwartet gespeeld. We zien tot nu toe veel drama en vooral lust. En ook al een beetje jaloezie bij sommigen. Hoewel ze allemaal zeggen dat ze er niet voor de liefde komen, is er altijd wel plek voor een beetje liefde. Want déze original heeft een nieuwe vriendin aan de haak geslagen.

Nieuwe lover

De gelukkige is Jonna, een original van het programma. We zien hem op de buis nog als single genieten, maar hij is inmiddels al gelukkig met zijn nieuwe vriendin. “Ik heb na Ex On The Beach iemand ontmoet waar ik het heel erg leuk mee heb”, vertelt hij. “Ik ben daar heel erg blij mee, eigenlijk. Het is serieuzer dan daten. Je kan wel zeggen dat ik nu echt in een relatie zit. Ik zit vast aan de ketting”, lacht Jonna.

Over wie zijn vriendin is wil hij liever niet veel over kwijt. Degene is namelijk een onbekende en dat wil hij graag zo houden. Wie weet laat hij haar binnenkort zien. Jonna weet zich nog te gedragen, maar zal dat ook zo blijven? Of kan zijn vriendin beter haar ogen dichthouden? Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Hier zijn de kijkers van Ex on the Beach het allemaal over eens