Het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is weer begonnen. Enne, dat hebben we ook allemaal kunnen merken. Dit seizoen is namelijk weer heftiger is dan ooit. De deelnemers hebben het in de eerste twee aflevering al héél erg gezellig gehad met elkaar. Maar dat is niet het enige waar de kijkers het over hebben, ze zijn het namelijk over één ding helemaal met elkaar eens.

Ex On The Beach deelnemers kijkers leeftijd jong
Bron: Ex On The Beach: Double Dutch | MTV

Ex on the Beach: Double Dutch

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch toch ein-de-lijk begonnen. Deze begon al gelijk vrij heftig, mede mogelijk gemaakt door Marc-Junior, Janey, Ellen en Joey. Ze begonnen het seizoen namelijk gelijk goed en maakte er een héle gezellige eerste dag van. Buiten dat kijkers hier natuurlijk iets over te zeggen hebben, hadden ze het ook nog veel over iets anders.

Jonge deelnemers

Waarschijnlijk was jou dit ook al opgevallen, maar de deelnemers die dit seizoen meedoen aan Ex On The Beach zijn best jong. Zo jong zelfs, dat kijkers er niet meer over kunnen ophouden. Voorgaande seizoenen waren de deelnemers meestal ergens rond de midden-twintig, maar dit seizoen is dat wel anders. Ellen, is bijvoorbeeld nog maar 19 jaar oud en ook haar Ex Maxim, die in aflevering twee de zee uit kwam lopen, is nog maar 19 jaar oud.

Dit vinden kijkers

De kijkers van Ex On The Beach gaan online helemaal los over de leeftijd van de deelnemers. Zo zegt iemand: “Steeds als ik zulke programma’s kijk en zie dat ze echt er uitzien als 25, maar dan 18/19 blijken te zijn denk ik echt. Hoe ben ik ouder en zie ik eruit als 16-jarige?” Iemand anders tweet weer: “Zo ongemakkelijk om naar die meiden te kijken, ze lijken namelijk allemaal 14 behalve Georgina”

Lees ook: Kijkers van EOTB gaan helemaal los over déze deelnemer