De meeste relaties tijdens Temptation Island zijn gestrand, maar er is ook iets moois opgebloeid! Singles Joop en Chelsy hebben elkaar na het programma gevonden en vertellen over hun toekomstplannen.

temptation-island-singles-joop-en-chelsy-relatie

Singles Joop en Chelsy zijn smoorverliefd

Joop en Chelsy deden mee aan Temptation Island als single om de liefde van hun leven te vinden. Joop had een klik met Delphine en mocht zelfs mee op dreamdate. Chelsy vond geen diepere connectie.

Pas drie maanden na Temptation Island hebben Joop en Chelsy elkaar leren kennen op een feestje van één van de andere singles. Dit was dan ook het moment dat de twee elkaar voor het eerst zagen. We kunnen dus wel spreken van liefde op het eerste gezicht. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk.

Ondertussen zijn Joop en Chelsy smoorverliefd. Ze hebben zelfs al elkaars ouders ontmoet. Big step! Joop vertelde in een video met Nick Eshuis dat het voor hem voelde alsof hij met zijn neus in de boter viel. “Haar moeder is zó lief!” vertelt Joop met een hele grote glimlach op zijn gezicht.

Samenwonen

Ondanks dat het nog een prille liefde is, denken de twee al wel over hun toekomst. Zo hebben ze namelijk al plannen om samen te gaan wonen in de toekomst. De afstand tussen hun is namelijk erg groot. Joop woont in Nederland en Chelsy in België. Het kost ze wel 6 á 7 uur om naar elkaar te reizen.

Dit betekent dan ook dat één van de twee gaat emigreren, maar dat is absoluut geen discussiepunt. Joop vindt het geen enkel probleem om naar België te verhuizen. Hij hoopt zelfs dat hij volgende maand al in België woont. En, we horen je denken: komt er dan ook al een kleine Joop aan? “We zijn al flink aan het oefenen voor een eventuele gezinsuitbreiding.” grapt Joop. Ha-ha..

Lees ook: Zijn dit de nieuwe Temptation Island 2022 koppels?