Wanneer je jezelf als iemand anders voordoet ben je een zogeheten catfish. En laten we eerlijk zijn, daar maken we ons allemaal een beetje schuldig aan. Een filtertje hier en een puistje wegwerken daar. Het lijkt allemaal heel inschuldig (en als je het ‘goed’ doet zie je het haast niet). Toch kan je ook een stapje té ver gaan: Jørney uit EOTB gebruikt foto’s van een totaal ander persoon op Instagram.

Wie is Jørney uit Ex on the Beach?

Jørney kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan het programma Ex on the Beach. Ze is ondertussen negen maanden zwanger van haar ex-vriend Odim. De twee hebben al een langere tijd een knipperlichtrelatie. De laatste update: Jørney stond op het punt om te bevallen en Odim vluchtte om naar een feestje te gaan. Autch! 

Nepfoto’s op Instagram

Het viel een aantal mensen op dat de profielfoto van Jørney op Instagram niet haar eigen foto is. Catfish alert! Hoewel ze op een afstandje erg op de dame lijkt is het Jørney niet. De roddels gingen rond en al snel werd er duidelijk wie de dame op Jørney’s foto daadwerkelijk was: de Duitse onderneemster Rike.

nepfoto-jorney-insta

Jørney’s reactie

Jørney besluit eerlijk te zijn tegen haar volgers en reageert het volgende: “Hee lieffies bij deze wou ik even bevestigen dat ik altijd plaatjes van @luxeladyoffical als pf ik vind die super mooi en Chique! En we live in social media dus alles lijkt mooier dan het is! Nou jongens have fun with the juice dit is namelijk wel wereldnieuws 👀”

reactie-jorney-profielfoto

Het lijkt op Jørney niet opzettelijk de foto van de Duitse onderneemster heeft gekozen, maar als inspiratie van een ander account. Toch heeft Jørney besloten haar profielfoto snel te veranderen. Of Jørney het echt is kunnen we dit maal niet zien ;).

insta-jorney-profielfoto

Lees ook: Oeh! Ex On The Beach-Imke heeft een nieuwe liefde