Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Jørney en Odim uit Ex on the Beach ouders zijn geworden. Ze besloten eindelijk om hun volgers niet langer in spanning te houden en de naam van hun kindje bekend te maken.

Jørney en Odim maken de naam van hun dochtertje bekend

In de weekvlog op het YouTube kanaal van Jørney laten de kersverse ouders de naam van hun dochtertje weten. “We hebben jullie lang in spanning gehouden, maar iedereen mag vanaf nu weten dat onze kleine prinses haar naam Aliyaah is!” How cute! “Wij zijn zo super gelukkig met ons lieve meisje.” Dit laat de baby momma weten.

Jørney over het moederschap

Aliyaah is het eerste kindje van Jørney en Odim. De kersverse moeder laat daarom via haar Instagram Stories weten hoe de eerste maand als moeder verliep. Je zou denken dat ze veel te maken heeft gekregen met stress, extreem korte nachten en een huilende baby. Lucky Jørney, want ze zegt dat daar eigenlijk helemaal geen sprake van is.

“Alles gaat super goed. Onze baby doet het heel erg goed, met mij gaat het goed. I’m still a very happy mom. Alle verhalen over zware periodes, slapeloze nachten, ik vind het echt reuze meevallen. Ik denk dat we gewoon heel veel geluk hebben met onze baby girl.” Wat fijn voor Jørney dat het allemaal zo soepel verloopt!

De relatiestatus

Nu we weten dat het goed gaat met de baby girl, zijn we natuurlijk ook heel benieuwd hoe de relatie tussen Jørney en Odim nu eigenlijk zit. Zoals de meeste wel zullen weten gaat het hier om een behoorlijke knipperlicht-relatie. Het stel is regelmatig uit elkaar geweest de afgelopen tijd. Of ze nú bij elkaar zijn? Daar durven we eigenlijk geen uitspraak over te doen. Keep you updated!

Lees ook: Catfish alert: Jørney gebruikt nepfoto’s op Instagram