Julia Sinning, de single die vorig seizoen het hart van de Bachelor Tony Junior wist te veroveren. Na de Bachelor heeft de prachtige brunette niet stil gezeten. Naast dat ze Miss Nederland is geworden, groeien haar Instagram cijfers ook razend snel en zullen we haar zien in een nieuw programma op SBS6…

Instagram @juliasinning
Instagram @juliasinning

Julia Sinning

We kunnen Julia allemaal kennen van haar deelname aan het programma De Bachelor. Ze was een bekend gezicht in het programma. Uiteindelijk won Julia Tony’s hart. Helaas zijn de twee niet lang samen gebleven. Julia heeft zich na het programma vooral gefocust op haar miss verkiezingen, en is ze uiteindelijk zelfs Miss Nederland geworden. Wauw. Ook heeft Julia inmiddels een vriend die jullie misschien ook wel kennen. Ze zit momenteel namelijk in een relatie met Robert Jonkheer, een eerdere Bachelor! Een kleine zwak voor Bachelors misschien?

Het programma

Julia Sinning gaat meedoen aan een nieuw programma dat wordt uitgezonden op SBS6: De Alleskunner VIPS. Ze schrijft het volgende onder haar post op Instagram: “YESSS! The word is out! Spelletjes spelen vind ik fantastisch, vooral met gezellige mensen (en dan ben ik ook bloedfanatiek.)  Ze krijgt veel positieve reacties van haar volgers.

In het programma de Alleskunner VIPS strijden Nederlandse BN’ers tegen elkaar door middel van kleine games. Denk aan de prijs van boodschappen raden, tot aan het benoemen van gekke geluiden, alles komt voorbij in het programma! Naast Julia doen er natuurlijk nog meer bekende mensen mee. Zoals bijvoorbeeld: Louisa en Rowan, Ferry Doedens, Jesse van Wieren en Thomas van het bekende YouTube kanaal Korthom.

Het programma is vanaf 11 maart om 20:30 te zien bij SBS6. Wij zijn mega nieuwsgierig hoe Julia het er vanaf gaat brengen.

Lees ook: Julia Sinning maakt relatie met oude Bachelor officieel