Gisteravond was het dan eindelijk zo ver, de grote finale van De Bachelor. Tony ging voor 24 uur op date met de twee finalisten Oriana en Julia, om zo de allesbeslissende keuze te maken. Uiteindelijk was het Julia, wie inmiddels is verkozen tot Miss Nederland 2021, die het hart van Tony wist te stelen.

24 uur met Oriana

Hoe lief zijn Oriana en Tony samen? Als het aan ons ligt dan zouden wij het wel weten. Stiekem vinden we Oriana zelfs iets té lief voor De Bachelor, en mag Tony ook eens laten blijken wat een catch Oriana is.

Tijdens de date wordt er gekust, geknuffeld, en hier en daar zien we wat vonkjes overspringen. Volgens Tony spreken de twee ‘dezelfde lichaamstaal’, en ze voelen zich allebei op hun gemak. Klinkt als een match made in heaven.

24 uur met Julia

Natuurlijk had Tony wat twijfels over de oprechtheid van Julia, dat snappen wij als geen ander want recent heeft ze nog met een andere bachelor gedatet. Tony besloot haar toch nog eens kans te geven. De 24-uursdate met Julia verloopt voor ons gevoel wat minder soepel. Tony geeft aan *diepte* te missen bij Julia, en dan is er nog altijd de kinderwens die Tony wél heeft, en Julia nog niet. Ondanks alle belemmeringen voeren de romantische gevoelens de boventoon en proosten de twee op hun tijd samen. Sweet!

De laatste roos

Tony heeft voor beide dames gevoelens, maar moet dan toch de allesbeslissende keuze maken. Wie krijgt de laatste roos? Uiteindelijk was het de Amsterdamse Julia die het hart van De Bachelor wist te veroveren, ondanks de vele twijfels die er waren. En zo zie je maar weer, liefde overwint alles!

Of de twee het terug in Nederland net zo goed kunnen vinden als op het eiland, zien we volgende week. Het belooft in ieder geval een juicy aflevering te worden.

Lees ook: In de panterprint auto rijdt Tony Junior