We kennen Tony Junior inmiddels allemaal van zijn deelname aan De Bachelor, maar wist je dat hij onwijs fan is van panterprint?! Naast kleding en een scooter heeft de DJ en realityster ook een paterprint auto. Get in losers, we’re turning our swag on.


Tijger of panterprint

Volgens Tony is zijn auto géén tijger of panterprint maar luipaardprint. ‘De zebraprint was op, dus ik dacht ik doe luipaard’ zegt de DJ grappend in een interview. Tony vertelt onwijs fan te zijn van luipaardprint: het is een soort uit de hand gelopen hobby. Nadat hij ooit een luipaardprint shirt kocht werd hij overvallen met allerlei luipaard cadeautjes door zijn vrienden.


Luipaard Limousine

Tony’s auto is een Audi A8 Limousine versie die hij nodig heeft om zijn vrienden en familie mee te nemen op tour. Bij het sterrenleven hoort uiteraard wel de nodige comfort. Met zo’n auto heb je natuurlijk wel de nodige bekijks, gelukkig staat Tony graag in de spotlights.

Hoewel de Audi tweedehands is, heeft Tony er alsnog 120,000 euro voor mogen neerleggen. Voor dat geld heb je dan wel meteen een auto die gemakkelijk de 230 km per uur haalt op de Duitse snelweg; Baby Driver is er niets bij.


American Dream 

Tony heeft zijn liefde voor auto’s niet van een vreemde: zijn vader Toni Peroni had vroeger zes Amerikanen voor de deur staan. Toch vertelt hij later het liefst in een oude, turqoise Ford Mustang te willen rijden. Zou de luipaardprint slechts een fase zijn?

Lees ook: Eerste auto kopen? Dan moet je op deze 7 punten zeker letten