Het is al even bekend dat Thomas van der Vlugt de nieuwe Bachelor wordt. Maar kennelijk hebben de makers van het programma eerst een vragenronde gedaan voordat ze tot hun uiteindelijke keuze kwamen. Deze BN’er is ook gevraagd voor het nieuwe seizoen van De Bachelor. En als het aan ons ligt past hij perfect in het plaatje!

Jasper Demollin

Je kunt Jasper natuurlijk kennen van Streetlab 0f van zijn gloednieuwe nazomerhit Amsterdamse meisjes. En we moeten toegeven: het is een lekker funky plaatje! Maar naast zijn muzikaal talent zijn Jasper’s looks ook niet verkeerd. Zijn halflange bruine haar en goede kledingstijl laat menig vrouwenhartje sneller kloppen!

Een bizar aanbod

Onlangs was Jasper op bezoek SLAM! waar hij in gesprek ging met Qucee en Jay-Jay Boske. Hier kreeg Jasper een aantal spicy vragen voorgesteld. Jasper moest reageren op de stelling, “Ik doe alles voor de fame”. Waarop hij zei dat hij fame niet heel veel waard vindt. Jasper vindt het vooral leuk dat hij door zijn bekendheid de kans krijgt om een hoop leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld door wat hij met Streetlab doet of met zijn muziek. Maar er zijn wel grenzen natuurlijk!

Maar wat zijn die grenzen dan? Jasper geeft aan in het gesprek dat hij wel eens voor dingen wordt gevraagd (waaronder De Bachelor) waar hij geen trek in heeft. Volgens bronnen werd hem zelfs een heel groot geldbedrag geboden. Maar we weten natuurlijk allemaal dat liefde niet te koop is.

Jasper in de liefde

In het interview vertelt Jasper dat hij het opzich wel leuk zou vinden om aan een programma als De Bachelor mee te doen. Echter gelooft hij niet in de kracht van een dergelijk programma. Omdat Jasper niet de enige is die aan de geloofwaardigheid van het programma twijfelt, zijn er al strengere eisen voor het volgende seizoen. De nieuwe Bachelor Thomas moet namelijk minimaal 6 maanden samenblijven met de winnares.

Mocht Jasper aan een programma mee willen doen, dan zou hij het liever met zijn Streetlab-vrienden doen. De beste man vindt het namelijk belangrijk dat er wat humor in zit. Buiten dat, veroordeelt hij niemand die wél mee wil doen. Volgens Demollin moet iedereen lekker doen wat hij wilt. Amen!

Lees ook: Baby news! De Bachelorette’s Jethro is vader geworden