Bijna is het zover! Het Songfestival begint eindelijk 10 mei tot en met 14 mei. Wij kunnen niet wachten. Zangeres S10, die eigenlijk Stien den Hollander heet, gaat dit jaar meedoen aan het Eurovisie Songfestival om Nederland te vertegenwoordigen. Het Songfestival gaat dit jaar plaatsvinden in het prachtige Turijn in Italië!

Eurovisie Songfestival

Dit jaar gaat S10 meedoen aan het Eurovisie Songfestival om Nederland te vertegenwoordigen. Stien den Hollander gaat meedoen met haar eigen liedje ‘De Diepte”! Wat vinden jullie van dit nummer?

Outfit optreden

Ieder jaar is het weer een grote verrassing: wat gaat de Nederlandse vertegenwoordiger dragen tijdens het optreden. Wat S10 dit jaar gaat dragen is al bekend gemaakt. Ze gaat een jas dragen die lange mouwen heeft, aan de voorzijde kort is waardoor ze een blote buik heeft en waar de achterkant van de jas lang is! Deze outfit is van Victor & Rolf en past precies bij eerdere kleding die Stien den Hollander gedragen heeft bij de presentatie van het Songfestival liedje.

Openingsceremonie

De outfits tijdens het Eurovisie Songfestival zijn heel erg belangrijk. Zo wordt er al een hele tijd voor het songfestival over na gedacht wat het beste bij S10 zou passen. Wat de outfit tijdens het optreden zou zijn was al bekend gemaakt. Wat S10 bij de openingsceremonie zou dragen was nog niet bekend gemaakt. Dit heeft zij nu wel bekend gemaakt via haar eigen Instagram. Zij gaat een grote, lange, wijde jurk dragen met bloemetjes erop. De jurk is ook van Victor & Rolf. Net zoals haar outfit voor tijdens het optreden.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Wij vinden dat de jurk voor de openingsceremonie S10 prachtig staat!

Lees ook: Wauw! Zo zien de presentatoren eruit tijdens de finale van het songfestival