Dat Nederland een uitstekend gastland is voor het Eurovisiesongfestival kunnen we niet ontkennen. Mede door onze fantastische presentatoren is deze editie zo’n succes. Deze zaterdag is alweer de grote finale in Rotterdam Ahoy. De presentatoren Edsilia Rombley (43), Chantal Janzen (42), Jan Smit (36) en Nikkie de Jager (27) stralen al de hele week op het immense podium. En nu zijn ook de looks voor de grote finale bekendgemaakt.

De outfit voor zaterdag

Hieronder zijn de foto’s te zien die zijn gemaakt tijdens de dress-rehearsal van de grote finale op vrijdagmiddag.

Jan & Nikkie

 Edsilia

Chantal

Chantals gouden jurk

Haar ‘gouden jurk’ is gemaakt door de Zeeuwse mode-ontwerper David Laport. Van hem droeg ze vorig jaar ook al een gouden jurk, inclusief bijpassend mondkapje, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Chantal, Jan en Edsilia laten aan het begin van de finale van het Eurovisiesongfestival zingend van zich horen. Tijdens de traditionele vlaggenparade, waarin elk land zich voorstelt, zingt het trio een stukje van ‘Venus’ van Shocking Blue.

Volgens de Bookmakers, die er zelden naast zitten, zal de winnaar van dit jaar een van deze 5 landen zijn: Italië, Frankrijk, IJsland, Malta of Cyprus. Ga jij kijken?

Lees ook: Goed nieuws voor tennissers: de tennis outfit is helemaal in