Slecht nieuws voor alle Beliebers onder ons. Het concert van Justin Bieber is definitief gecanceld en hij komt niet meer naar Nederland toe. Dit laat een woordvoerster van organisator Greenhouse Talent weten.

Justin Bieber cancelt shows concerten Nederland
Bron: @justinbieber

Wereld tournee

Justin Bieber zou eigenlijk begin 2020 zijn wereld tournee aftrappen. Maar door de pandemie ging dit niet door. In plaats daarvan zou de Canadese zanger op 11, 13 en 14 januari in Amsterdam optreden, maar vorig jaar september cancelde hij zijn wereldtournee door gezondheidsredenen. Kort daarna werd gemeld dat Bieber de shows in Nederland later zal gaan inhalen, maar helaas zit dat er toch niet in.

Syndroom van Ramsay-Hunt

In 2022 vertelt Justin dat een deel van zijn gezicht tijdelijk verlamd is geraakt. Hij heeft het syndroom van Ramsay-Hunt waardoor hij last heeft van mentale en fysieke problemen.

Met het syndroom van Ramsay-Hunt raakt de zevende hersenzenuw ontstoken. Door die ontsteking ontstaat er een virus die vervolgens een zenuw in zijn oor aanvalt. Daardoor krijgt hij oorpijn en een (gedeeltelijke) verlamming in zijn gezicht. Justin kon ook niet meer met een van zijn ogen knipperen.

Kaartje gekocht?

Heb je nou een kaartje gekocht voor zijn concert? Dan zou je het geld weer automatisch teruggestort moeten krijgen. De woordvoerder zegt wel de exacte reden voor de concerten niet te weten.

Lees ook: Justin Bieber deelt shocking video van verlamd gezicht.