Nadat Justin Bieber vorige week drie shows liet verplaatsen, was het tijd om eerlijk en open te zijn tegen zijn fans. Justin deelde een video op Instagram met een behoorlijk shocking verhaal. Justin heeft een verlamd gezicht en dit heeft alles te maken met het syndroom van Ramsay-Hunt.

Verlamd gezicht

“Ik wil jullie een update geven over wat er allemaal gaande is”, begint Justin Bieber in de video op Instagram. “Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt.” De zanger legt uit dat er een virus in zijn lichaam zit, waardoor de zenuw in zijn oor en gezicht aangevallen wordt. “Het zorgt ervoor dat mijn gezicht verlamd is.” Heavy.

Steeds zieker

“Ik kan niet knipperen met mijn ene oog. Ook kan ik aan een kant niet glimlachen en mijn neusvleugel beweegt niet”, legt Justin uit. Optreden is op dit moment niet mogelijk, aangezien het volgens de zanger een behoorlijk serieus probleem is. “Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Hoe lang Justin een verlamd gezicht zal hebben, is niet duidelijk. De zanger weet dat hij genoeg rust moet pakken om dit zo snel mogelijk op te lossen. “We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed”, stelt de zanger. Fingers crossed, Justin!

Lees ook: Wow! Deze artiest verbreekt het Spotify-record van Justin Bieber