Het is al wel een tijdje bekend dat Justin Bieber 13 en zaterdag 14 Januari 2023 komt optreden in de Ziggo Dome. Net als bijna ieder concert zijn de Beliebers die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen erg sad. Maar wees niet te getreurd! Justin Bieber keert namelijk terug, want de Canadese zanger heeft namelijk een extra show aangekondigd! Aaaaah. 

bron: billboard.com
bron: billboard.com

Een extra concert

Justin Bieber gaat weer op een tour. Deze tournee heet de Justice World Tour, en hij zou ook in Nederland langs komen op de 13e en 14e van Januari 2023. Helaas heeft natuurlijk niet iedereen een kaartje kunnen bemachtigen, en dit kan erg vervelend zijn als je een grote fan bent. Maar gelukkig is er goed nieuws voor deze personen: de zanger krijgt namelijk een extra show! Er is aangekondigd dat hij 11 juni ook een te gekke show gaat neer zetten voor al zijn fans.

De tour

Eigenlijk zou Justice World Tour afgelopen zomer al van start zijn gegaan, maar in verband met de corona maatregelen die toen destijds gelden is het allemaal afgeblazen en verplaatst.

Maar vandaag is het dan eindelijk zover: de tour gaat van start. Hij begint vandaag in Mexico, waarna hij naar vijf continenten gaat om op te treden. En volgend jaar januari komt hij dan ook eindelijk naar ons kleine kikkerlandje.

De kaartverkoop voor de extra show

Nu is natuurlijk de grote vraag: wanneer gaat de kaartverkoop van de extra show van start? 27 mei om 9:00 ’s ochtends moet jij klaarzitten voor de kaartjes (wij raden aan om al voor 9:00 klaar te zitten want heel veel mensen willen die kaartjes).

Let dus goed op, want de kaartjes waren bij de andere shows binnen enkele minuten uitverkocht. Dus nogmaals, mocht je een kaartje willen bemachtigen voor 11 Januari 2023 moet je dus snel zijn, want deze zullen ook razend snel uitverkocht zijn!

Lees ook: Justin Bieber’s huwelijk met Hailey was niet waarop hij gehoopt had