Justin Bieber poste onlangs een foto met zijn prachtige vrouw Hailey Bieber én halfzusjes Jasmyn en Allie. Veel fans begonnen zich naar aanleiding van deze foto af te vragen of Justin niet zelf ook een eigen kindje zou willen. Us Weekly laat nu weten dat zowel Justin als Hailey inderdaad beide aan gezinsuitbreiding denken.

Gelukkig getrouwd

Ruim drie jaar geleden stapten Justin en Hailey al in het huwelijksbootje. Weliswaar in een rechtbank zonder vrienden en familie, maar wel gelukkig getrouwd. Ze waren echter niet helemaal tevreden met hun spontane huwelijk. Ze besloten een jaar later om het tóch nog goed aan te pakken. Ze organiseerden daarom een groot feest, waar ook alle vrienden en familie ook bij aanwezig waren. Zo was het huwelijk meer dan perfect voor de twee.

Ondanks pieken en dalen in de relatie, zijn ze beide toch onwijs gelukkig met elkaar. Ze willen niet meer zonder elkaar en schreeuwen dit van de daken. Justin is er namelijk van overtuigd dat hij met de ware getrouwd is. Ze zien elkaar als soulmates en zouden niet meer zonder elkaar door het leven kunnen. Niet voor niets dat Justin best openstaat voor het vaderschap. Dat zou zijn sprookjesverhaal compleet maken. Zo leven ze samen nog lang en gelukkig.

Kinderwens van Justin Bieber

Beide hebben altijd al aangegeven dat ze een groot gezin voor zich zien, mocht het hen gegund zijn. Een bron van de US Weekly vertelt dat zowel Hailey als Justin er helemaal klaar voor zijn én dat ze ook absoluut geweldige ouders zullen zijn. Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen en vroeg is het zeker niet. Justin Bieber is inmiddels al 27 jaar en ook Hailey is met haar 25 jaar op een prima leeftijd.

Lees ook: Hailey Bieber vertelt over haar zwaarste moment met Justin Bieber