Blonde lokken, volle lippen en een body to die for: Juultje Tieleman is een prachtige verschijning. De influencer deelt op Instagram de meest prachtige kiekjes en weet ons keer op keer te verrassen. Juultje is een echt natural beauty, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Juultje Tieleman
Bron: @juultjetieleman

Influencer life

Juultje Tieleman timmert keihard aan de weg als influencer en heeft inmiddels – ja echt – al 1 miljoen volgers op Instagram. De beauty had in het verleden een relatie met YouTuber Gio Latooy en werd na deze relatie nog gespot met een aantal andere BN’ers. Inmiddels is Juultje helemaal gelukkig met Koen van Heest en zo nu en dan zien we een sneak peek van hem op Instagram voorbij komen.

Kiekje uit de oude doos

Juultje deelt haar leven op internet via Instagram en YouTube. Dit doet de beauty al een tijdje, dus wij besloten eens rond te speuren op het Insta-account van Juultje. De influencer heeft 889 kiekjes op haar Instagram gedeeld – en daar zitten ook wat foto’s uit de oude doos tussen.

Zo vonden we een foto van Juultje met haar vriendinnen van vroeger. “Opwekking”, schrijft Juultje bij het zwartwit-kiekje.

Niet veel veranderd

Het is wel duidelijk dat Juultje door de jaren heen niet veel is veranderd. Op onderstaande kiekjes uit 2014 zien we de influencer met een jonger koppie, dezelfde blonde haren en prachtige smile. Wie de jongen op de foto met Juultje precies is, weten we niet. Maar uit de caption blijkt dat de twee vroeger ‘BFF’S’ waren.

Hoe dan ook: wij vinden Juultje in de afgelopen jaren niet veel veranderd. Wat vind jij?

Lees ook: Alle exen van Juultje Tieleman op een rij