Juultje Tieleman kan je onder andere kennen van haar relatie met Youtuber Gio Latooy of via haar bekende Instagram page. De relatie met Gio Latooy is al een lange tijd  uit maar Juultje heeft niet stil gezeten na haar relatie met Gio. Ze heeft meerdere relaties gehad met BN’ers en ook met sommige die je waarschijnlijk helemaal niet verwacht. Juultje Tieleman en Koen van Heest hebben laatst hun relatie bevestigd via Instagram maar toch zijn wij benieuwd naar degene die hem voor waren…. Hier zijn allen exen van Juultje Tieleman op een rijtje.

bron: @juultjetieleman
bron: @juultjetieleman

1. Gio Latooy

Gio Latooy en Juultje Tieleman maakten hun relatie bekend in 2016, en ze zijn uiteindelijk best lang samen geweest met wel wat ups & downs. In 2017 kwam de eerst break up tussen de twee en hierop volgde nog een paar pogingen maar het werkte niet meer zo goed. In 2018 hebben ze er een definitieve punt achter gezet.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

2. Rijk Hofman?

Er gingen in 2020 geruchten rond dat Rijk Hofman en Juultje Tieleman aan het daten zouden zijn, maar helaas zijn deze geruchten waarschijnlijk niet waar omdat er niks bevestigd is. De twee werden veel samen gezien en daar kwamen dus ook de geruchten vandaan. We weten nog steeds niet wat dit was omdat ze nooit iets hebben bevestigd. Het zou vrienschap kunnen zijn geweest maar een secret relationship sluiten we niet uit.

3. Don de Jong

Vorig jaar werden Juultje en Don wel verdacht vaak gespot. Deze relatie is nooit bevestigd maar het was overduidelijk dat er wat speelde tussen de twee. Helaas gingen er snel geruchten rond dat de twee alweer uit elkaar zouden zijn omdat Juultje en Don beide huilend te zien waren op hun sociale media. Juultje schreef bijvoorbeeld op haar Instagram ”Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeurd zijn, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden”, schreef ze erbij. Dat klonk niet goed. Dit was voor de volgers een bevestiging nadat Don ook huilend in zijn vlog te zien was omdat hij gewoon even een off day had.

Juultje haar huidige lover

Juultje en Koen van Heest hebben jullie hoogstwaarschijnlijk wel voorbij zien komen rondom social media en het lijkt erop dat de twee helemaal happy in love zijn. Er gingen al een aantal geruchten rond maar er werd niks bevestigd, tot vorige week. Koen plaatste een foto op zijn Instagram samen met Juultje waar ze elkaar een dikke smakkerd geven. Ze hebben al meerdere mooie reizen gemaakt naar onder andere Lapland en Parijs. Ze zijn super cute samen dus hopelijk is dit voor een lange tijd.

bron: @koen
bron: @koen

Lees ook: Zoveel slagingskans heeft jou relatie nog na vreemdgaan