Een tijdje geleden stelde Juvat Westendorp bij het Perfecte Plaatje dat hij dolgraag met zijn knappe Ruby in het huwelijksbootje wilde stappen. Inmiddels is de situatie 360 graden gedraaid. De twee zijn namelijk na een relatie van een jaar uit elkaar gegaan.

Bron: @juvat

Uit elkaar

Er klonken al een tijdje geruchten dat Juvat en Ruby uit elkaar zouden zijn. En de geruchten bleken te kloppen, vertelt Juvat aan RTL Boulevard nadat het Instagram-account JuiceChannel de breuk naar buiten had gebracht. De geruchten ontstonden nadat Juvat als Ruby alle foto’s van elkaar van Instagram verwijderden.

De reden

Maar wat kan nou de reden zijn van de break up? Volgens Juvat omdat de twee ’te verschillend’ zijn. Hierdoor zou het volgens Juvat niet werken. Wel laat hij weten dat ze vriendschappelijk nog goed met elkaar om kunnen gaan.

Op het moment dat RTL Boulevard er meer over wil weten, heeft Juvat een duidelijk boodschap. “We willen er niet te veel over kwijt.”

Bron: @juvat

Met een ander aan het daten

Dat de twee te verschillend zijn, lijkt niet de enige reden. JuiceChannel wist namelijk ook te vertellen dat Juvat met een andere vrouw aan het daten zou zijn, iets wat Juvat aan Shownieuws bevestigde. “Het klopt dat ik kort na onze breuk iemand ben tegengekomen en met diegene onderzoek ik nog of het ergens toe leidt. Daar wil en kan ik verder weinig over zeggen, de tijd zal het leren.” Hmmm…

Lees ook: Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta zetten punt achter relatie